Спорт 12. јуни 2018. / 14:47

Официјалниот спот за Светското првенство излезе: Во него се претставени сите земји, учествува и Роналдињо (ВИДЕО)

Официјалниот спот за Светското првенство излезе: Во него се претставени сите земји, учествува и Роналдињо (ВИДЕО)

На неколку дена пред стартот на Светското првенство во Русија излезе и спотот за химната на натпреварувањето.

Аудио верзијата на која е во изведба на колумбискиот музичар Ники Џем, Албанката Ера Истрефи и американскиот актер Вил Смит, излезена е од поодамна.

Спотот за песната кој е направен за цел има да се претстави секоја земја учесничка, преку нивните знамиња кои виорат низ целиот спот на разни начини.

Исто така, во спотот се појавува и легендарниот Роналдињо.

На крајот направена е и петминутна снимка која покажува како изгледало снимањето на сетот.