Хроника 19. февруари 2021. / 20:39

(ВИДЕО) СКОПЈАНЕЦ РАСКАЖУВА ШВАЛЕРСКА ПРИКАЗНА: Швалерката Марија ми организираше полициска местенка!

(ВИДЕО) СКОПЈАНЕЦ РАСКАЖУВА ШВАЛЕРСКА ПРИКАЗНА: Швалерката Марија ми организираше полициска местенка!

Во последното издание на емисијата „Ало Професоре“ на Радио Лидер гостин беше скопјанец кој раскажа љубовно-насилна драма.

Погледнете ја целата емисија за местенката, искинатиот ланец, за таткото и дечкото на неговата швалерка, за полициската местенка и за многу повеќе!