Скопје 19. февруари 2021. / 14:09

(ВО ЖИВО) Протест на угостителите, фотостудија и музичките бендови

(ВО ЖИВО) Протест на угостителите, фотостудија и музичките бендови

Денеска со почеток во 14:00 часот ќе започне протестот на угостителите кои што претходно беше најавен. Протестот ќе се одржи во населбата Автокоманда на булеварот Александар Македонски од 14 до 17 часот.

Протестот може да го следите во продолжение: