Скопје 26. јануари 2021. / 22:06

(ВИДЕО) Пукна цевка за вода во близина на МНР

(ВИДЕО) Пукна цевка за вода во близина на МНР

Пукна цевка за вода во близина на Министерството за надворешни работи, а екипи на Водовод и Улици и патишта веќе работат на санација на дефектот.

– Дефект на водоводна цевка Ф 300 во непосредна близина на МНР. На лице место сме и интервенираме, за да избегнеме поголема хаварија на коловозот. Ве молам за внимание! Екипите на Водовод и Улици и Патишта вечерва ќе работат на санација на дефектот, објави градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

Во продолжение може да ја видите објавата на скопскиот градоначалник.

Дефект на водоводна цевка Ф 300 во непосредна близина на МНР. На лице место сме и интервенираме, за да избегнеме…

Posted by Петре Шилегов on Tuesday, January 26, 2021