Скопје 11. March 2019. / 12:17

(ВИДЕО) Еве колку е загадена водата во Скопје!

(ВИДЕО) Еве колку е загадена водата во Скопје!

На видеото кое се појави на социјалните мрежи може да видите колку е чиста водата во Скопје. Направена е споредба помеѓу филтер вода и вода од водовод.