Скопје 11. декември 2020. / 17:14

(ВИДЕО) Богдановиќ за „Радио Лидер“: Ќе се кандидирам за втор мандат како градоначалник на Центар!

(ВИДЕО) Богдановиќ за „Радио Лидер“: Ќе се кандидирам за втор мандат како градоначалник на Центар!

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, во интервју за Радио Лидер откри дека ќе се кандидира за втор градоначалничлки мандат.

Богдановиќ во гостувањето во првото издание на „Лидер на неделата“ рече дека да се биде градоначалник на Општина Центар е големо искуство и негов голем предизвик, потврдувајќи дека ќе се кандидира за втор мандат.

Posted by Радио Лидер on Friday, December 11, 2020