Скопје 25. јуни 2019. / 09:46

Важна вест за сите кои патуваат кон Драчево

Важна вест за сите кои патуваат кон Драчево

Од денеска ќе биде затворен за сообраќај патот од Драчево кај пругата до селото Лисиче, информира Авто мото сојузот на Македонија.

Прекинот е поради асфалтирање на патот, а активностите ќе траат една недела.