Магазин 05. март 2021. / 09:24

Нормализиран сообраќајот на патот Велес-Градско

Нормализиран сообраќајот на патот Велес-Градско

Од 07:30 часот сообраќајот на патниот правец Велес – Градско е нормализиран.

Претходно, како што соопшти АМСМ, од 04:35 часот поради голем одрон во близина на поранешна фабрика Хив сообраќајот на патниот правес Велес – Градско беше во прекин.