Скопје 18. декември 2020. / 10:17

Утре делови од Илинден без струја, во понеделник дел од Кисела Вода

Утре делови од Илинден без струја, во понеделник дел од Кисела Вода

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 19.12.2020 година ( сабота ) без електрична енергија ќе останат:

• Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од населба Илинден: ул. 8 и потрошувачи на потегот од складот на Мак Петрол кон Стопанска банка ( опш. Илинден )

-на ден 21.12.2020 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

• Од 12.00 до 15.00 часот, корисниците од дел од ул.Доситеј Обрадовиќ, дел од ул.Марко Цепенков ( опш. Кисела Вода )