Скопје 28. May 2018. / 11:25

Тажно: Болен и немоќен коњ оставен да умре на кеј (ФОТО)

Тажно: Болен и немоќен коњ оставен да умре на кеј (ФОТО)

На пешачката патека на кејот на Вардар во Скопје, од вчера попладне има болен и немоќен коњ, кој во тешки маки е оставен да умре. Како што пишуваат од „Анима мунди“, коњот од устата испштал зелена течност и тешко дишел.