Хроника 10. февруари 2019. / 17:30

Струмица: Коњ не можел да се крене откако паднал пред полициска станица

Струмица: Коњ не можел да се крене откако паднал пред полициска станица

Половина час коњ не можел да се крене откако паднал пред СВР-Струмица, објави струмицаденес.мк

Од порталот уште пишуваат: Како што не информираа очевидците, пред 3 часа коњ од голем умор паднал пред СВР Струмица и околку половина час лежел на земја…Случаевите со измачувани коњи во струмичко од ден на ден се повеќе растат! Се’ надеваме дека надлежните ќе преземат поголеми мерки за измачувањето врз животните конечно да прекине.