Скопје 15. March 2019. / 13:45

(ФОТО) Шилегов дојде со тротинет на работа

(ФОТО) Шилегов дојде со тротинет на работа

На социјалните мрежи и медиумите циркулира слика, каде што градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов со електричен тротинет доаѓа на работа.