Скопје 11. февруари 2021. / 10:05

Шалтерите за даноци на Град Скопје во петок ќе работат до 16:30 часот

Шалтерите за даноци на Град Скопје во петок ќе работат до 16:30 часот

Град Скопје информира дека заради техничка поддршка и подобрување на системот за даноци на имот, на 12.02.2021 година (петок) шалтерите во бараката број 16 нема да работат во периодот од 16:30 до 19:30 часот.

Од Град Скопје најавуваат дека редовното работење на шалтерите за данок на имот ќе продолжи од понеделник, 15.02.2021 година