град скопје

Пронајдени се 21 резултати на тема „град скопје“
Скопје

Град Скопје не купува автобуси по принципот „миле, ми текна”: Новите автобуси се отстапени бесплатно, а трошоците за гориво се преполовени

Град Скопје реагира на наводите изнесени во денешната прес-конференција на советничката на ВМРО-ДПМНЕ Светлана Колариќ, во однос на...