данок

Пронајдени се 9 резултати на тема „данок“
Македонија

Никола Груевски: Најдобрата социјална политика е политиката на отворање на нови работни места а не зголемување на даноци

Пред некој ден, во обид да го оправда зголемувањето на персоналниот данок на доход Зоран Заев кажа дека не можело некој да плаќа ист...