Скопје 22. февруари 2021. / 21:35

Протест пред Владата поради бегството на Мијалков

Протест пред Владата поради бегството на Мијалков

Попладнево пред Владата се собра група на граѓани на протест поради бегството на екс-шефот на УБК, Сашо Мијалков.

Пред Владата оставен е само транспарент „Ние сме разочарани“, а пред Владата сега се наоѓаат само полициски службеници кои го обезбедуваат просторот.