Скопје 03. ноември 2020. / 23:50

Неколку населени места во општина Ѓорче Петров утре без вода

Неколку населени места во општина Ѓорче Петров утре без вода

Од 9 до 13 часот утре без вода ќе бидат корисниците од Даме Груев, Ново Село, Волково, Стопански Двор, Кисела Јабука, Орман и село Никиштане, соопшти ЈП Водовод и канализација.

Прекинот ќе биде поради поставување мерач на проток ф-400 и фасонски делови во пумпната станица Ново Село – Даме Груев во општина Ѓорче Петров.