Скопје 03. март 2021. / 09:43

Искористени шприцови во дворот на средното училиште во Ѓорче Петров

Искористени шприцови во дворот на средното училиште во Ѓорче Петров

Утрово биле пронајдени шприцови во дворот на средното училиште „Кочо Рацин“ во Ѓорче Петров. Останува прашањето каде е безбедноста на учениците ако ваквите сцени се секојдневие?

На Фејсбук страницата на „Ѓорче Петров“ утрово осамна веста дека биле пронајдени искористени шприцови во училишниот двор на училиштето „Кочо Рацин“. Нивната објава ви ја пренесуваме во целост.

📢 Искористени шприцеви фрлени во уличишен двор ❗
Која е безбедноста на нашите деца и ученици ⁉️

💉Пристигнаа “вакцините”…

Posted by Ѓорче Петров on Tuesday, March 2, 2021