Скопје 03. февруари 2021. / 11:14

(ФОТО) Герила акција: Вреќи пред град Скопје поради тендерите за набавка на апетисани

(ФОТО) Герила акција: Вреќи пред град Скопје поради тендерите за набавка на апетисани

Герила акција се случи утрово пред бараките на град Скопје.

Имено граѓаните поставија црни вреќи асоцирајќи на големите тендери кои ги правеше власта за набавка на лешници, бадеми и кикирики.

Засега не е познато што ги натерало на овој потег граѓаните, но едно е сигурно, дека е време оваа власт да си замине, особено градоначалникот Петре Шилегов.