Скопје 22. февруари 2021. / 21:32

Герилa акција: „Заев: Со Сашо сум договорен, Мијалков: Го сменив стилот!“

Герилa акција: „Заев: Со Сашо сум договорен, Мијалков: Го сменив стилот!“

Герила акција во центарот на Скопје.

Поставен е транспарент со натпис: „Заев: Со Сашо сум договорен. Мијалков: Го сменив стилот“.