Скопје 15. април 2020. / 09:18

Без вода дел од населбата Чаир

Без вода дел од населбата Чаир

Без вода денеска од 09 часот ќе бидат дел од жителите на улицата Чаирска и зградите број 2 и 4 од улицата Цветан Димов во населбата Чаир.

Причина за прекинот е изведување на водоводен приклучок ф-200мм/ф-250мм на ул. Цветан Димов бб до ДГ „Фидани“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на активностите.