Сцена 16. април 2018. / 10:28

Наташа Беквалац претепана од сопругот – еве што напиша нејзината сестра (ФОТО)

Наташа Беквалац претепана од сопругот – еве што напиша нејзината сестра (ФОТО)

Лука Лазукиќ ја претепа својата сопруга Наташа Беквалац и заработи забрана да и’ се доближува на пејачката.

За настанот се огласи и нејзината помлада сестра, дизајнерката Кристина Беквалац, која ја поддржа својата сестра испраќајќи јасна порака преку социјалните мрежи.

„Љубовта треба да те лекува, а не да те повредува“, порача Беквалац и доби голем број коментари за поддршка.