Сцена 27. септември 2018. / 10:24

По тешкиот период Беквалац открива дали некогаш ќе се омажи

По тешкиот период Беквалац открива дали некогаш ќе се омажи

Поп пејачката Наташа Беквалац веќе нема намера да се омажи.

По три пропаднати бракови, од кои последниот завршил со семејно насилство, Наташа повќе не сака да размислува за љубов.

-Сега воопшто не размислувам за тоа, немам никаков план, ниту желба, ниту за некој сонувам. Мајка сум на две девојчиња кои сама ги воспитувам и одгледувам, а во музиката сум професионалец. Околу тие две улоги имам доста работа. Верувам дек Бог има поинтересни планови за мојата иднина и спремна сум на тоа, откри пејачката и додаде:

-Она што сигурно знам е дека никогаш веќе нема да бидам нечија жена, конечно.