Сцена 14. мај 2018. / 10:01

Наташа Беквалац ги избриша сите спомени од Лука

Наташа Беквалац ги избриша сите спомени од Лука

Наташа Беквалац го направи она што се очекуваше од неа, па ги избриша сите фотографии од сопругот на социјаните мрежи, каде подолг период не е активна.

Пејачката не сака ништо да ја потсетува на него.

Таа периодов им беше трн во око на новинарите кои пишуваа дека уште ги чува спомените со Лука и би се смирила со него.