Сцена 15. мај 2018. / 10:15

Малата Хана пресреќна – нов член во семејството на Тамара (ФОТО)

Малата Хана пресреќна – нов член во семејството на Тамара (ФОТО)

Пејачката Тамара Тодевска одлучи заедно со нејзиниот сопруг да ѝ приреди мало изненадување на својата ќерка Хана.

Тамара купи зајче за својата ќерка, па веднаш постави фотографија на својот Инстаграм профил.