Сцена 16. април 2018. / 14:14

Крај на бракот: Сопругот на Беквалац итно иселен од станот (ФОТО)

Крај на бракот: Сопругот на Беквалац итно иселен од станот (ФОТО)

Популарната Наташа Беквалац поднела кривична пријава против својот сопруг Лука, кој ја претепал ноќта меѓу петокот и саботата. Пејачката ќе покрене бракоразводна парница, бидејќи сака што побрзо да заврши драмата со Лука. Исто така ѕвездата ќе бара и старателство над заедничката ќерка Катја.

Во меѓувреме близок пријател на Лука, ги собира неговите работи од станот.