Сцена 16. април 2018. / 11:41

Ја напушти болницата – ова е првата фотографија од претепаната Наташа Беквалац (ФОТО)

Ја напушти болницата – ова е првата фотографија од претепаната Наташа Беквалац (ФОТО)

Викендот познатата пејачка Наташа Беквалац беше претепана од страна на нејзиниот сопруг Лука.

Како што тие пренесуваат српските медиуми тој бил пијан кога го сторил тоа, а Наташа му пронашла љубовни пораки во неговиот мобилен.

Како што пренесуваат српските медиуми Наташа ја напуштила болницата во која престојувала после нападот, а ова е првата фотографија по ужасната случка: