Сцена 16. април 2018. / 21:14

Гоца Тржан со моќна порака: „Жена на жена ѝ е волк и најголем инквизитор“

Гоца Тржан со моќна порака: „Жена на жена ѝ е волк и најголем инквизитор“

Поп-пејачката Гоца Тржан никогаш не криела дека во една љубовна врска била жртва на физичко насилство. Повеќе пати апелираше јавно да му се застане на патот на насилството над жените, а сега се огласи и во врска со случајот на Наташа Беквалац.

Без патетична желба да собирам лајкови со твитови за насилството над жените, затоа што не сакам да и’ ставам сол на раната на жртвата, секогаш ме разочарува тоа што жена на жена и’ е најголем волк и најлоша инквизиција!“