Сцена 27. March 2018. / 13:02

7 дена по породувањето Миа Борисављевич ги покажа своите секси нозе! (ФОТО)

7 дена по породувањето Миа Борисављевич ги покажа своите секси нозе! (ФОТО)

Пејачката Миа Бориављевич се породи на 20 март и на светот ја донесе својата ќеркичка Ема. Миа веднаш докажа дека нема да биде од оние личности кои ги кријат воите деца, па првата фотографија ја објави веднаш по пораѓањето.  Таа продолжи со објавувањето на слики и откако пристигна дома.

На оваа слика Миа ја држи Ема,а на себе има кратки шорцеви кои јасно ги откриваат нозете на пејачката. Фасцинантно е телото на Миа, со оглед на тоа што се породи пред неколку дена.