Регион 24. март 2020. / 14:44

(ВИДЕО) После Борисов и премиерот на БиХ имаше проблеми со заштитната маска

(ВИДЕО) После Борисов и премиерот на БиХ имаше проблеми со заштитната маска

Фадил Новалиќ, премиер на Босна и Херцеговина, немаше среќа да ја стави заштитна хируршка маска што ги покрива устата и носот пред обраќањето на првиот ден пред граѓаните.

Новалиќ ја отпакува маската и потоа се обиде да ја врзе околу вратот. Наскоро му помогнаа, по што ја врза маска, со намера да ги покрие носот и устата, околу вратот.