Регион 11. јули 2018. / 15:45

Транвеститот од Белград што си го уби момчето беше сослушан денеска

Транвеститот од Белград што си го уби момчето беше сослушан денеска

Во обвинителството во Белград денеска беше сослушан 34-годишниот Горан Абдулов, осомничен дека во неделата со нож го убил 24-годишниот Марко Радовиќ, со кого бил во врска.

Според полицијата, трансвеститот Абдулов го убил Радовиќ пред неговиот стан во Шевина улица во Земун.

Полицијата го пронашла следниот ден. Абдулов бил медиумски познат под прекарот Јеленица Трансица. (МИА)