Регион 13. June 2018. / 11:40

Се појави снимка од обид за ликвидирање – криминална пресметка среде улица (ВИДЕО)

Се појави снимка од обид за ликвидирање – криминална пресметка среде улица (ВИДЕО)

Една од камерите забележала момент кога непознати лица на 10. јуни со мото во движење пукале врз автомобил во кој се наоѓал Е.Ш. од Беране.

На снимката се гледа дека лицата не внимавале што покрај возилото во кое бил Е.Ш во моментот на пукањето имало и дете на велосипед, а и друго дете во непосредна близина.

Исто таа може да се забележи дека неколку лица во страв почнале да трчаат.

Е.Ѓ не е повреден, а од полицијата е соопштено дека поради пукањето се приведени повеќе лице, но сѐ уште никој не е задржан во притвор.

Е.Ш. според неофицијални информации од полиција, нема криминално досие.