Регион 21. декември 2018. / 15:22

Полицајците и пожарникарите плачеле додека ги ваделе телата на загинатите од автобусот во Ниш

Полицајците и пожарникарите плачеле додека ги ваделе телата на загинатите од автобусот во Ниш

Полицајците кои заедно со пожарникарите ги ваделе телата на патниците кои загинаа или се повредени во автобусот во Ниш, плачеле додека работела поради ужсните сцени.

Сцените биле толку језиви во преполовениот и смачкан автобус, секаде имало крв, расфрлани парчиња обувки, облека.

Итната помош и полицијата не престануваат да доаѓаат на местото на настанот.