Регион 01. June 2018. / 22:33

Деца најдоа бомба пред Владата на Србија

Деца најдоа бомба пред Владата на Србија

На паркингот на улица Адмирал Гепрат, во близина на зградата на Владата на Србија, пронајдена е рачна бомба.

Експлозивната направа кај паркираниот Голф ја пронашле деца и ја однеле до зградата на Владата.

Децата ја предале бомбата на дежурниот полицаец. На лице место излезе и Контрадевизиска екипа.

Во тек е увидот.