Регион 13. June 2018. / 11:10

Црна Гора: Град со големина на орев им направи проблеми на земјоделците (ФОТО)

Црна Гора: Град со големина на орев им направи проблеми на земјоделците (ФОТО)

Град кој вчера околу 19 часот паѓаше во Црна Гора предизвика штети врз земјоделските култури.

Град со големина на орев им предизвика проблеми на жителите од населбата Брезојевица.

Вакви временски непогоди вообичаени се за ова време од годината, а метеоролозите за денеска најавија врнежи проследени со грмежи во поголемиот дел во Црна Гора.