земјоделци

Пронајдени се 21 резултати на тема „земјоделци“
Македонија

Николовски: Проектот „Функционална анализа на МЗШВ“ ќе обезбеди навремени и квалитетни услуги за земјоделците

Денеска официјално почна проектот „Функционална анализа на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство“, кој е финансиран...
Македонија

Стојчевски: Сакаме советникот на министерот Николовски, Трајан Димовски јавно да се извини на земјоделците за навредливите зборови

Денеска сакам да дадам изјава поради соопштувањето на цената на пченицата од страна на Министерството за земјоделие и советникот на...