Македонија 12. декември 2020. / 14:02

Жителите на Ѓорче Петров со порака до Заев: Оставка на Заев, слобода на народот

Жителите на Ѓорче Петров со порака до Заев: Оставка на Заев, слобода на народот

Жителите на скопската општина Ѓорче Петров денеска со порака до премиерот Заев.

Имено на влезот во општината веднаш спроти кружниот тек и СП маркетот има поставено голем транспарент на кој пишува „Оставка на Заев, слобода на народот“.

Со оваа порака граѓаните уште еднаш му порачаа на Заев дека е време да си замине по сите срамни обиди за продажба на Македонија.