Македонија 28. јануари 2021. / 13:02

„Затоа што се грижиме за вас, затоа нема вакцини“, лавина реакции по изјавата на Шекеринска

„Затоа што се грижиме за вас, затоа нема вакцини“, лавина реакции по изјавата на Шекеринска

Планот за вакцинација е направен, фрижидерите се набавени, недостигаат уште само вакцини. Властите постојано уверуваат дека вакцините само што не стигнале, но дел од граѓаните на социјалните мрежи иронично коментираат дека веројатно ќе пристигнат преку новата пруга до Бугарија.

„Затоа што се грижиме за вас, затоа нема вакцини“. Синоќешната изјава на Радмила Шекеринска предизвика лавина реакции во јавноста па затоа ви ги пренесуваме во целост.

Posted by Наше Кавадарци on Thursday, January 21, 2021

Da ne se sekirame, pocnavme uste edna postapka za nabavka na vakcini, Makedonija e sampion vo svetot po poracani i nestignati vakcini po glava na zitel 🙂

Posted by Sead Rizvanović on Wednesday, January 27, 2021