Македонија 14. септември 2020. / 10:31

Заев во Куманово на средба со Димитревски

Заев во Куманово на средба со Димитревски

Премиерот Зоран Заев денеска ќе биде во работна посета на Општина Куманово, соопшти владината прес-служба.

Заев и градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски ќе извршат увид во градежните работи на пуштање на пристапен пат до индустриската зона „Новине“ во село Речица