Македонија 19. февруари 2020. / 23:02

Заев вели дека последната негова средба со Јанева била во Советот за реформи во судството

Заев вели дека последната негова средба со Јанева била во Советот за реформи во судството

Лидерот на СДСМ Зоран Заев тврди дека немал средба со поранешната специјална јавна обвинителка Катица Јанева во претседателската резиденција.

Не е точно дека тоа се случило. Треба да ги проверат тие податоци и анализи, како точно се обезбедени. Мојата последна средба со Јанева беше во Советот за реформи на правосудство во владата – изјави Заев.