Македонија 21. февруари 2020. / 16:46

Заев: Северна Македонија ќе го пополни местото на Велика Британија во ЕУ

Заев: Северна Македонија ќе го пополни местото на Велика Британија во ЕУ

Зоран Заев ќе биде гостин во новото издание на „Еден на Еден“ кај Жаре, во недела од 18.30 на Канал 5.

Меѓу многуте приватни и професионални приказни, поранешниот премиер раскажа за своите студентски денови, за детството, за семејството, за својата прва работа, за она што најмногу го исполнува во слободно време.

На прашањето на Жаре дали ќе го земеме столчето на Велика Британија откако излезе од ЕУ, Заев низ насмевка одговори:

Сега го ослободија местото, зошто да седи празно? Да го пополниме.