Македонија 14. февруари 2020. / 11:34

(ВИДЕО) Заев ,,полиглотот”: Одозгора на тога сме постигли и овај славни Преспански уговор

(ВИДЕО) Заев ,,полиглотот”: Одозгора на тога сме постигли и овај славни Преспански уговор

Во интервју на Зоран Заев за „Ал џезира“ уште еднаш ги покажи своите полиглотски способности . Наместо да рече ,,након свега” Заев изговори ,,одозгора”.