Македонија 18. април 2019. / 12:29

Заев: Нас политичарите не бива да манипулираме како сакате

Заев: Нас политичарите не бива да манипулираме како сакате

Премиерот Зоран Заев не престанува да ја изненадува македонската јавност со своите сkандалозни изјави полни со гафови и лични признанија за функционирањето на актуелната Влада.

Tој пред насобраните граѓани изјави дека политичарите манипулиpаат.

– Можеме да правиме политички калкулантства, можеме како сакаме да се правдаме. Нас политичарите не бива да манипулиpаме како сакате, политиката тоа во светот го прави и во Македонија видовме сиве овие години, кажа Заев.