Македонија 24. декември 2020. / 08:58

Заев на увид во реализирани проекти во Осогово-Пониква

Заев на увид во реализирани проекти во Осогово-Пониква

Премиерот на Македонија, Зоран Заев на покана на градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев, денеска ќе изврши увид во тековните и реализирани проекти во Осогово – Пониква.

Премиерот ќе изврши увид заедно со министерот за локална самоуправа, Горан Милевски, министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски.