Македонија 12. јануари 2019. / 12:59

Заев: Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати

Заев: Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција во Владата на поставено новинарско прашање одговори декаВласта сериозно ќе размисли за барањето на опозицијата за предвремени парламентарни избори.

Заев додаде дека Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати. Премиерот додаде дека ова прашање ќе биде отворено во партијата и штом има одлука ќе биде соопштена.