Македонија 11. јули 2019. / 22:48

Заев: Албанците сега ја чувствуваат земјата за своја, бидејќи гледаат дека работиме за нив

Заев: Албанците сега ја чувствуваат земјата за своја, бидејќи гледаат дека работиме за нив

Албанците секогаш си ја сакале својата земја, а сега ја чувствуваат за своја, рече премиерот Заев во вечерашното гостување на ТВ Клан.

-Гледаат дека државата работи и за нив со тоа се гордеам и тоа е иднината на нашата мултиетничка земја, рече Заев.