Македонија 12. февруари 2021. / 08:15

(ВО ЖИВО) Зоран Димитровски гостин во „Утро со Златев“

(ВО ЖИВО) Зоран Димитровски гостин во „Утро со Златев“

Гостин во утринскиот подкаст „Утро со Златев“ на Радио Лидер е заменик-министерот за локална самоуправа, Зоран Димитровски.

Започнете го денот со темите од кои зависи иднината на Македонија.

Видео стримингот ќе се емитува на нашата Фејсбук страница „Радио Лидер“, а тоа може да го погледнете ТУКА.