Македонија 10. април 2020. / 17:39

ВО ЖИВО: Во 17:45 часот прес-конференција на министерот за здравство Филипче

ВО ЖИВО: Во 17:45 часот прес-конференција на министерот за здравство Филипче

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска (петок, 10.04.2020 година), во 17:45 часот, ќе одржи прес-конференција.