Македонија 08. март 2021. / 08:16

(ВО ЖИВО) Владимир Ѓорчев гостин во „Утро со Златев“

(ВО ЖИВО) Владимир Ѓорчев гостин во „Утро со Златев“

Следете го во живо утринскиот подкаст „Утро со Златев“. Гостин во денешното издание е Владимир Ѓорчев член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Гледајте го интервјуто на следниот ЛИНК.