Македонија 23. февруари 2021. / 18:56

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Заев и Спасовски

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Заев и Спасовски

Заедничка изјава на премиерот Зоран Заев и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски откако Сашо Мијалков кој исчезна и го немаше никаде два дена, се појави пред Обвинителството за организиран криминал и корупција да си го подигне решението за куќен притвор.